Advies

Een slimme ondernemer – of je nu zzp’er bent of het wagenpark van een mkb bedrijf beheert – is niet alleen meer op zoek naar een rits auto’s. Nee, een slimme ondernemer zoekt naar de beste mobiliteitsoplossing. Anno 2021 is mobiliteit meer dan met je auto van A naar B rijden. Wij snappen dat heel goed en denken we hier graag over mee. 

Van ZZP tot MKB

Want of je nu een wagenpark van een mkb bedrijf beheert, zzp’er of fleetowner bent, bij iedere situatie past een op maat gemaakt voorstel waar jij gelukkig van wordt. Dat voorstel kan overigens van alles zijn. Daarbij hoef je niet alleen te denken aan het inzetten van auto's,  maar ook aan nieuwe mobiliteitsvormen zoals deelauto's of een fiets van de zaak. Onze adviseurs kunnen met een pasklare oplossing komen voor ieder mobiliteitsvraagstuk. 

Een antwoord op iedere mobiliteitsvraag

Het vinden van die oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk gaat via een nauwe samenwerking, die ga je aan met een van onze mobiliteitsexperts. Modellen, maatwerk, fiscaliteiten, financiering, leasing, you name it. Voor ieder onderdeel van de mobiliteitsbranche hebben we een expert in huis. Daardoor kunnen we iedere mobiliteitsvraag beantwoorden. We staan dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar om eventuele problemen op te lossen. Kortom: als het om mobiliteit gaat, hoef jij je voortaan nergens meer zorgen om te maken.

Hoe pakken we dat aan?

Vanuit ons Business Center werken wij aan de beste mobiliteitsoplossing voor jou. Hoe we dat doen? Met een aantal experts, die elk hun eigen vakgebied hebben en hierbinnen altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling. Hierdoor kunnen zij jou het beste adviseren over alle facetten die bij jouw mobiliteitsbehoefte horen. Dit doen we o.a. via onze adviespakketten. 

Bekijk onze adviespakketten