Wagenparkbeheer

Hoe regel jij de zakelijke mobiliteit binnen jouw onderneming? Welke medewerker krijgt welke vorm van vervoer en past dit bij het werk wat er wordt gedaan? Bij het beheren van een wagenpark is er veel om over na te denken en er zijn een hoop processen die continu jouw aandacht vragen. Of je dat wil is een eerste, maar heb je er ook zin in? Wij nemen al jouw mobiliteitsvraagstukken uit handen en zorgen voor de mobiliteitsoplossing die bij jouw bedrijf past. Van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing. Maar ook voor aanvullende mobiliteitsdiensten zoals, deelauto’s, laadoplossingen, leasefietsen en mobiliteitskaarten kun je bij ons terecht.
 

MOBILITEIT MET EEN MENSELIJKE MAAT

Om te voorkomen dat je voor elke mobiliteitsvraagstuk bij een ander loket moet aankloppen, werken wij vanuit ons Business Center dat onze mobiliteitsproducten en diensten met elkaar verbindt. Dat maakt het niet alleen voor onszelf makkelijker, maar ook voor jou. Een team van specialisten heeft elk hun eigen expertise, waarbinnen zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij jou het beste adviseren over alle facetten die bij jouw mobiliteitsbehoefte horen. Bij ons kun je altijd rekenen op persoonlijk contact met medewerkers, die met jou meedenken én doorvragen.
 

EFFICIËNT WAGENPARKBEHEER

Een wagenpark beheren is geen makkelijke opgave. Je vraagt je wellicht af of het efficiënter kan. Of je ergens kosten kunt besparen. En hoe doe je dat zo milieuvriendelijk mogelijk? Wij kennen de uitdagingen van mobiliteit en adviseren je graag bij het maken van deze keuzes en helpen je bij het uitvoeren van jouw taken.
 

LAAT DIT ONS UIT HANDEN NEMEN

Naast het uitvoeren van het gehele bestelproces kan je hierbij denken aan het afleveren van het voertuig aan de berijder. Maar ook de uitvoering van het totale pakket van dienstverlening gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst. Denk hierbij aan onder andere de schadeafwikkeling, assurantie, reparatie, onderhoud, banden, inzetten van huurauto’s, brandstofbeheer, verwerken van bekeuringen en factuurverwerking van het poolbeheer. Dat klinkt goed toch? En wanneer je dat wil, kunnen wij ook alle werkzaamheden rond de beëindiging van een leaseovereenkomst voor jou regelen. Wij zorgen dat jouw wagenparkbeheer zo soepel mogelijk verloopt.