MKB

We kiezen steeds vaker voor gebruik in plaats van bezit. Flexibiliteit en betrouwbare producten is waar we voor gaan. Logisch dat jij hier ook voor kiest als het gaat om de mobiliteit die het MKB in beweging brengt. Keuzes die perfect bij jouw bedrijf en je medewerkers passen. Maar hoe maak je die? Wij adviseren jou in het maken van slimme keuzes die bij jouw bedrijf en medewerkers passen. 

HOE DOEN WE DAT?

Vanuit ons Business Center werken wij aan de beste mobiliteitsoplossing voor jou. Hoe we dat doen? Met een aantal experts, die elk hun eigen vakgebied hebben en hierbinnen altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkeling. Hierdoor kunnen zij jou het beste adviseren over alle facetten die bij jouw mobiliteitsbehoefte horen. Reis bijvoorbeeld vandaag met een elektrische auto en neem morgen de trein. En de financiering, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires? Dat regelen wij ook. We combineren verschillende vormen van mobiliteit en stoppen deze in een standaard flexibel contract. Wil jij verandering? Dan veranderen wij met jou mee. Zo reis je op jouw manier, naar de plek die jij wilt. Op naar de ultieme vrijheid. Bij ons kun je altijd rekenen op een mensgerichte aanpak: persoonlijk contact met medewerkers die actief meedenken én doorvragen. Volgens ons bestaat een goede onderlinge relatie uit méér dan eenmalig advies. Dat is net zo fijn voor ons allebei. 

VOOR IEDER BEDRIJF EEN OPLOSSING

Maatwerk, dat is waar het eindelijk allemaal om draait. Wij kijken dan ook graag met jou naar de mogelijkheden om jouw zakelijke mobiliteit niet alleen efficiënter, maar ook flexibeler, veiliger, duurzamer en schoner te maken. Ongeacht automerk en zelfs vervoersmiddel. Als ondernemer wil je, naast een betaalbaar contract, het liefst ook een flexibel contract. Ons Business Center snapt dat en zoekt dan ook graag samen met jou naar een oplossing waar je blij van wordt: van een flexibel leasecontract tot autoverhuur. Bijtelling, investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting, brandstofaccijns. Termen waarvan je hoofd weleens zou kunnen tollen. Ons Business Center staat (24 uur per dag, zeven dagen per week) voor je klaar om je vragen te beantwoorden en problemen hierover op te lossen. We willen allemaal ons steentje bijdragen aan een betere wereld. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig niet meer te betekenen dat we de auto moeten laten staan. Maar, soms is elektrisch rijden ook niet per se de beste uitkomst. Welke duurzaamheidsoplossing past nu het beste bij welke situatie? Dat weten ze in ons Business Center.