ZZP

Als ZZP’er heb je behoefte aan twee dingen: flexibiliteit en mobiliteit. Ongeacht je werkveld, is de kans groot dat je je regelmatig moet (kunnen) verplaatsen. Met andere woorden: een goede mobiliteitsoplossing is essentieel. Dat hoeft tegenwoordig overigens niet meer te betekenen dat je alleen maar in de auto zit; andere manieren van vervoer zijn ook mogelijk. Welke dat zijn? Dat bekijken we per aanvraag. Iedere ZZP’er heeft tenslotte zijn eigen verhaal. Kies je voor het openbaar vervoer, ga jij op de (elektrische) fiets of toch met de auto? Wij geven je alle tips.  

KOSTEN INZICHTELIJK

Je wil, net als iedere andere ondernemer, de kosten drukken. Bovendien is het, zeker als ZZP’er, in veel gevallen ook mooi meegenomen als je niet vastzit aan een langdurig leasecontract. Voor hetzelfde geld biedt die ene favoriete opdrachtgever je een (vaste) droombaan aan, inclusief leaseauto, terwijl jij net een meerjarig contract voor je eigen auto hebt ondertekend.

HET ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

Er komt dus nogal wat bij kijken wanneer je als ZZP’er vervoer nodig hebt. Wat is bijvoorbeeld fiscaal het aantrekkelijkst? Is een leaseauto in jouw geval eigenlijk wel voordeliger of moet je misschien wel denken aan het leasen van een fiets? Wat zijn nou precies de financiële voordelen en mogelijkheden? Het zijn allemaal vragen waar jij als ZZP’er waarschijnlijk niet gelijk een antwoord op hebt, maar wij gelukkig wel. Wij snappen dat iedere ZZP’er uniek is en zijn of haar eigen voorkeuren en behoeften heeft.

EEN BETROUWBARE PARTNER

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor ZZP'ers. Je kunt namelijk altijd rekenen op persoonlijk contact met medewerkers die niet alleen al jaren onderdeel van het team zijn, maar die ook actief meedenken én doorvragen. Volgens ons bestaat een goede onderlinge relatie uit méér dan eenmalig advies. Daarom kun je ook na de keuze van de mobiliteitsoplossing rekenen op laagdrempelig contact.

Direct contact opnemen